Aanraders

Onder dit item staan een aantal producten die door ikwilsparen wordt aangeraden. De keuze is gemaakt met het oog op prijsacties en eventuele besparingen. Sommige producten zullen niet voor iedereen voordeliger uitpakken. Daarentegen zullen veel "aanraders" directe of indirecte geld toename kunnen betekenen.
online adverteren www.m4n.nl *NIEUW!*


Met een internetspaarrekening van LeasePlan Bank profiteert u direct van een aantrekkelijke variabele rente, nominaal op jaarbasis. Bovendien kunt u uw spaargeld altijd opnemen, zonder beperkende voorwaarden.

Voordelen van internetsparen bij LeasePlan Bank

* Aantrekkelijke variabele rente
* Spaarrente direct gekoppeld aan Euribor®
* Maandelijkse rente-aanpassing en -bijschrijving
* Vrij opneembaar, zonder kosten
* Veilig sparen
* Geen minimum inleg
* Gemakkelijk online te openen en te beheren
* Eenvoudig om te zetten naar een termijndeposito met een vaste rente

Ga naar de website van LeasePlan BankMoneYou

Goede internetspaarrekening met altijd een hoge stabiele rente.

MoneYou B.V. is een zelfstandige dochteronderneming van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. gevestigd te Amersfoort. ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en kan optreden als aanbieder van betaal-, spaar en kredietproducten alsmede als bemiddelaar van verzekerings- en kredietproducten. Op grond van de Wet op het financieel toezicht is op ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. het depositogarantiestelsel van toepassing, de MoneYou Spaarrekening en het MoneYou Spaardeposito vallen onder het depositogarantiestelsel. Zie voor verdere uitleg de veelgestelde vragen.


Aegon Bank eigen stijl spaarrekening

AEGON Eigen stijl Sparen is een flexibele spaarrekening met altijd een hoge rente. Afhankelijk van uw spaarsaldo, maandelijkse spaarbedrag en uw keuze voor opnamekosten ontvangt u tussen de 3,5%* en 4,5%* rente. AEGON Eigen stijl Sparen is een product van AEGON Bank N.V.. AEGON Bank N.V. is ingeschreven in het register dat de AFM en DNB aanhouden en is statutair gevestigd te Utrecht, handelsregister 30100799. Het Depositogarantiestelsel is van toepassing op AEGON Eigen stijl Sparen.

Aegon sparen